

CADD Services Statewide CADD Users Group

March 6th, 2019 8:30 am – 3:00 pm ODOT, Central Office Ground Floor Auditorium

Agenda

8:30 am – 9:00 am	Electronic Design Deliverables Mark McCloud, ODOT CADD & Mapping Services	CPD: 0.50hrs
9:00 am – 9:15 am	OpenRoads Designer Transition Plan Rachel Lewis P.E., ODOT CADD & Mapping Services Administrator	CPD: 0.25hrs
9:15 am – 10:00 am	Configuring OHDOT Workspace for CONNECT John Drsek P.E., ODOT CADD & Mapping Services	CPD: 0.75hrs
10:00 am – 10:30 am	Open Networking – Break	
10:30 am – 11:30 am	What to Expect in OpenRoads Designer Eric Thomas, Eric Thomas Consulting, LLC	CPD: 1.00hrs
11:30 am – 12:30 pm	Lunch	
12:30 pm – 1:15 pm	Reducing Estimated Construction Costs by 30% Using OpenRoads Tools Dan Barnhart P.E., Mead and Hunt, Inc Alexandra Monda P.E., Mead and Hunt, Inc	CPD: 0.75hrs
1:15 pm – 1:30 pm	Autodesk Ohio State Kit Update Kevin Stacy P.S., Advanced Solutions	CPD: 0.25hrs
1:30 pm – 1:45 pm	Item Master Spec Year Changes to GENSUM John Drsek P.E., ODOT CADD & Mapping Services	CPD: 0.25hrs
1:45 pm – 2:00 pm	Open Networking – Break	
2:00 pm – 2:45 pm	Diving into ProjectWise at ODOT Jack Kerstetter, ODOT CADD & Mapping Services Brandon Williams, ODOT CADD & Mapping Services Jacob Henkel, ODOT CADD & Mapping Services	CPD: 0.75hrs
2:45 pm – 3:00 pm	CADD Services Q & A Panel Mark McCloud, ODOT CADD & Mapping Services John Drsek P.E., ODOT CADD & Mapping Services Jack Kerstetter, ODOT CADD & Mapping Services Eric Thomas, Eric Thomas Consulting, LLC	

Total CPD: 4.50hrs

Registration Link

Video: Webcast Link

Text:

Skype Meeting Link